Begeleider op zzp-basis

ZZP

Opdracht omschrijving

Functieomschrijving
Als begeleider in de gehandicaptenzorg ben je van vele markten thuis. Je bent coach van de cliënt, motivator, zorgverlener, vertrouwenspersoon en maatje tegelijk. Je stimuleert cliënten om stapjes vooruit te zetten en helpt hen om zo gewoon en zelfstandig mogelijk te leven. Samen met je collega’s help je de cliënt om zijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Waar het kan geef je hem eigen regie, als het nodig is neem je hem bij de hand.

Je hebt een zorg gerelateerd mbo-diploma (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma. Ervaring in de zorg is een must. Maar nog belangrijker is dat je graag met mensen met een verstandelijke beperking werkt. Bij Kompassiezorg ondersteunen we veel mensen met een verstandelijke beperking: jongeren en ouderen, van licht tot ernstig beperkt, met en zonder gedragsproblematiek of lichamelijke beperking. Samen kijken we welke doelgroep het beste bij jou past.

Zoek jij waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving? Wij zijn op zoek naar begeleiders die onze pool komen versterken!

Vereisten
MBO-diploma (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma;
Twee jaar relevante ervaring;
Je bent flexibel inzetbaar;
Je kunt goed werken in teamverband;
Je staat open voor feedback en deinst niet terug om zelf feedback te geven;
Je zet het welzijn van de cliënt ten aller tijden op één;
Rijbewijs B ter beschikking (pre).

Locatie