Safia Aarouss

18/08/1997

Over Kandidaat

Geachte Walid Gannoufi,

Met veel enthousiasme schrijf ik deze motivatiebrief om mijn interesse te uiten in het werken bij Kompassie Zorg. Ik heb geen professionele ervaring in de zorg, maar ik ben vastberaden om de vaardigheden en kennis op te doen die nodig zijn om een succesvolle medewerker in uw organisatie te worden.

Ik heb gehoord van de uitstekende reputatie van Kompassie Zorg als zorgaanbieder in de regio. Uw toewijding om de beste zorg te bieden aan uw cliënten heeft indruk op mij gemaakt. Ik ben vastbesloten om mijn deel bij te dragen aan het leveren van kwalitatieve zorg en ondersteuning aan degenen die dit het hardst nodig hebben.

Hoewel ik geen professionele ervaring heb in de zorgsector, ben ik ervan overtuigd dat mijn vaardigheden, persoonlijkheid en motivatie goed passen bij de waarden en missie van Kompassie Zorg. Ik ben empathisch, geduldig, georganiseerd en heb uitstekende communicatieve vaardigheden. Ik ben ook vastberaden om mijn vaardigheden en kennis te ontwikkelen en te verbeteren, zodat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan de organisatie.

Bovendien, Walid, hebben we een uitstekende relatie en ik geloof dat onze interacties in het verleden mijn kwalificaties en geschiktheid voor de functie van medewerker bij Kompassie Zorg ondersteunen. Ik ben vastbesloten om te bewijzen dat ik een waardevolle aanwinst ben voor uw team.

Dank u voor uw tijd en overweging van mijn sollicitatie. Ik ben zeer gemotiveerd om mijn carrière te starten in de zorgsector en ik geloof dat Kompassie Zorg de ideale plek is om dit te doen. Ik kijk uit naar de mogelijkheid om verder te praten over mijn kwalificaties en de functievereisten.

Met vriendelijke groet,

Safia Aarouss

Locatie